Unde apelam atunci cand dorim sa ne reparam telefonul

reparatie 6 plus

Atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon care este nou lansat trebuie sa te asiguri ca ai un buget suficient de mare. In orice caz, daca iti doresti acel telefon nou lansat, nu este indicat sa il cumperi la lansare pentru ca are un pret urias. Mai bine mai astepti cateva luni, pentru ca il pe parcursul anului se va ieftini. Dar daca iti doresti un telefon care este mai scump si nu ai suficienti bani pentru a-l cumpara, nu trebuie sa renunti la idee si sa te uiti sa iti cumperi un alt model mai ieftin. Poti sa iei in considerare si varianta de a-l cumpara reconditionat pentru ca poti beneficia de o reducere de aproximativ 200-300 de lei. Multe persoane evita sa abordeze aceasta varianta pentru ca o oarecare frica de faptul ca vor primi in cutie un telefon stricat sau spart si ca vor cheltui banii aiurea, dupa care telefonul va avea nevoie de reparatii care vor costa mult. Pentru a afla ce inseamna un telefon reconditionat, pentru a-ti schimba aceasta parere gresita, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Atunci cand intr-un depozite ajunge un lot de telefoane, un angajat sau un tehnician are rolul de a verifica acel lot si acest lucru este posibil daca desface un telefon si il testeaza sa vada daca totul este in regula sau nu. Daca nu este, niciun telefon nu va fi expus la vanzare si intregul lot va fi trimis inapoi, pentru ca nu se pot expune telefoane stricate. Dar daca totul este in regula, celelalte telefoane se vor scoate la vanzare cu pretul initial si cel care a fost testat se va scoate la vanzare cu un pret mai mic decat cel initial cu aproximativ 200-300 de lei. Asa ca, daca acei 200-300 de lei iti lipsesc din buget pentru a-ti cumpara, sa presupunem, un Iphone 6 Plus, poti macar sa iei in considerare varinata de a-l cumpara reconditionat pentru ca nu va fi nevoie de o schimbare a display-ului la Iphone 6 Plus, acest lucru este imposibil. Daca ar fi fost telefon spart, intregul lot ar fi fost trimis inapoi, inclusiv telefonul testat. 

Atunci cand vedem ca un telefon este redus si celelalte telefoane din acelasi model nu sunt reduse, tindem sa credem ca acel telefon are vreo problema si ca are pretul mai mic pentru a-l vinde mai repede.

Acestea fiind spuse, un telefon reconditionat inseamna un telefon testat pret de cateva minute pentru a se vedea daca lotul prezinta sau nu vreo problema. Apoi acesta se va scoate la vanzare cu o reducere de 200-300 de lei daca totul este in regula, iar daca nu este in regula, tot lotul se va trimite inapoi, inclusiv telefonul testat.