Tot ce trebuie sa stii despre masajul erotic

Diverse

Blamat de unii sau cel putin considerat a fi o metoda de relaxare deocheata, masajul erotic este rand nevrand pe buzele tuturor. Fie ca se vorbeste de bine sau de rau, nu poti ignora acest segment de activitate. Ba chiar te poate tenta, cand te vei gasi intr-o situatie de curiozitate combinata cu nevoia de a experimenta cate ceva nou.

Daca esti din capitala, un tip nonconformist si dornic sa incerce ceva nou vei gasi cu usurinta un salon masaj erotic Bucuresti. Poti cauta dupa recomandari, dupa ce auzi sau vezi online. Criteriile de selectie sunt si ele importante caci in fond ele sunt cele care iti definesc si experienta in sine a acestui masaj. Asadar, iata si cateva recomandari in acest sens:

  1. Nu te recomanda a fi turist strain, chinuind si limba si accentul. Pur si simplu poti spune ca nu doresti sa ramai in baza lor de date, ca acea nota de confidentialitate trebuie sa fie respectata intocmai si rezolvi problema.
  2. Alege orice ora dorita. Nu doar seara se pot programa sedintele de masaj erotic. Ba chiar ai putea descoperi aceasta noua fantezie a ta, insemnand placerea explorarii de intimitate la orele pranzului.
  3. Alege maseuza dorita. Poate ca ti se va parea ciudat sa alegi dintr-un catalog o persoana insa astfel iti garantezi ca sedinta dorita de masaj va fi in prezenta celei care te incanta cel mai mult; sau pur si simplu mentioneaza ce preferinta ai din punct de vedere al aspectului – blonda cu sani generosi, bruneta cu maini delicate sau o focoasa roscata.
  4. Tipul de masaj ales nu intereseaza pe nimeni decat pe tine. Unei maseuze nu i se va parea nimic ciudat sa alegi un masaj cu dus asistat sau unul de tip VIP. Interpretarile de acest gen le face fiecare, de unde si teama de a exprima care sunt realele dorinte. Mergi mai degraba pe sinceritate dedicata tot tie, intrucat ceea ce alegi este fix ceea ce vei avea parte.
  5. Nu te comporta ca si cand ai fi stapan. Da, o mare problema a barbatilor este aceea de a se considera mari cuceritori, dar mai grav este cand se cred stapani. Nu detii maseuza, nu poti cere un anumit comportament asadar tine cont de respect mai intai de toate.
  6. Daca vei reveni in acelasi loc, nu te astepta sa fii recunoscut, trecut pe lista de favoriti si sa ti se cunoasca preferintele. Acest lucru este de bine intr-o masura caci practica confidentialitatii si a intimitatii sunt asigurate si deci si demonstrate.

O alta precizare este sa fii atent ce alegi pentru ca 60 de minute cat dureaza o sesiune de masaj de acest gen se poate sa fie prea putin pentru tine. Ai si ocazia de a alege extra timp, sesiuni intense si mai lungi. In orice caz, invata sa te bucuri de fiecare clipa de acest gen. Ce e placut putin dureaza insa cel putin sa ramai cu amintire placuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *