Tinuta de nunta

Expresii mai confuze de genul “tinuta de cocktail” inseamna, in general, o rochie de cocktail sau rochie mai lejera adaptata si in functie de momentul zilei in care se desfasoara petrecerea. In acest caz, barbatii pot purta si o tinuta mai sport.

In orice caz, blugii, tricourile sunt in general un nu categoric la o nunta si oricum este aproape intotdeauna mai bine sa fii un pic mai imbracat decat underdressed.

Si, mai presus de toate, nu purta alb daca nu ti se cere in mod extres. Intr-un spectru de culori in curcubeu, permite-i miresei optiunea exclusiva de a purta aceasta culoare in cea mai speciala zi din viata ei.

Nu te plange atunci cand esti acolo. Cu ani in urma, cand m-am aflat in situatia de a organiza propriul eveniment de acest gen, firma de catering a gresit meniul si dintr-un bufet cu sase selectii la antreu, toata lumea a primit doar snitele de pui.

M-am simtit la fel de oribil precum suna, dar cei mai multi dintre invitati s-au amuzat si au depasit momentul. Mai putin o matusa care a inceput sa se planga atat catre mine, cat si catre oricine altcineva o asculta.

Deci, daca ai onoarea sa particpi la o nunta, nu fi matusa cicalitoare care face mireasa sa planga. Indiferent ca este vorba de muzica, de temperatura din incapere, daca scaunele sunt incomode sau orice te deranjeaza ca invitat, spune-i despre problema ta chelnerului, organizatorului si altor membri ai familiei, dar nu i te plange miresei. Si, mai ales, fa-o discret, in liniste. Este o zi speciala si sunteti acolo pentru a sarbatori dragostea, nu pentru a fi roata care scartaie.

Sunt cateva instructiuni simple, insa, daca le urmezi, nu numai ca vei fi invitatul ideal, dar vei avea parte si de o petrecere de neuitat.

Leave a Reply