Studiu de caz – unde gasesti cel mai ieftin RCA ??

Multi dintre noi avem masini si daca avem masini avem si obligatia de a le asigura. Cel putin cu un RCA! Daca esti comod si vrei sa nu alergi dupa asigurare te duci la un broker care iti compara preturile si tu alegi. Ca sa nu te duci pana la broker poti sa intri online si ii gasesti cu tot felul de aplicatii care te ajuta sa iti faci calculul RCA-ului in 2-5-10 minute, asta depinde de cat de repede tastezi, cat stai sa cauti actele apoi datele de pe ele.

In cazul in care optezi pentru varianta cautatului online a celui mai ieftin RCA trebuie sa te pui pe treaba pentru ca reducerile fac diferenta, tarifele RCA sunt aceleasi la toti brokerii. Un site demn de luat in seama daca vrei un RCA ieftin este rca-pedia.ro. Ofera reduceri de pana la 15% din pretul asiguratorului si transport gratuit oriunde in tara prin curierat rapid. La plata prin ordin de plata primesti si copia asigurarii RCA pe email ca sa ai de ce sa te folosesti pana ajunge originalul !

In cazul in care te intrebi ce limite de despagbiri mai au in 2013 asigurarile RCA iti spun eu : 1.000.000 de euro pentru pagube materiale si 5.000.000 de euro pentru vatamari corporale. Limitele sunt mari dar nu te astepta sa primesti nici macar 10% din limitele astea ! Poate ca cel mai bine este sa nu te folosesti deloc de RCA ! E bine sa il ai si doar atat !

Leave a Reply