Masajul erotic, intre prejudecati si placeri traite la intensitate maxima

Nu sunt genul de persoana care sa judece alegerile de viata ale celorlalti, dar in schimb, imi place sa analizez diversele fenomene care au loc in Romania, o tara cu populatie imbatranita, puternic ancorata in vechile dogme.

Gandindu-ma in aceasta directie, a contrastelor pe care le ofera superba noastra natiune, am tresarit gandindu-ma la implicatiile nebanuite pe care le poate avea masajul erotic. De aceea, am facut un exercitiu de imaginatie si mi-am inchipuit cum anume este perceput acest tip de masaj, de mai multe tipuri de persoane.

Astfel, am putut sa imi inchipui un tanar cu o situatie materiala relativ buna trecand prin fata unui astfel de loc si inchipuindu-si clipele de placere care il vor astepta. Curiozitatea, dar mai ales spiritul de aventura il vor conduce cel mai probabil spre varianta unui masaj erotic Artemis. Maseuzele il vorĀ  invalui in placeri neasteptate, iar el se va simti cel mai fericit dintre oameni. In acest caz, ambele parti au de castigat.

Asta a fost poate cea mai usoara deductie, ca tinerii, mult mai deschisi la minte, vor cosidera un asemenea tratament special drept o oportunitate incredibila, cum rar se mai poate gasi. Totusi, cel mai greu mi-a fost sa ma pun in locul unei persoane care a trait pentru o buna parte de timp in frica, conceptii invechite si neajunsuri.

Stand bine si meditand la acest aspect, am ajuns la o concluzie destul de incerta, intocmai ca si personajul imaginat. Cel mai probabil, posibilitatile oferite de un masaj erotic par de-a dreptul incantatoare. Totusi, atitudinea afisata va fi una contrara, cel mai probabil condamnand o asemenea deschidere spre experimentarea propriei sexualitati.

Nu exista persoana de sex masculin care sa nu gaseasca cel putin interesanta aceasta aventura in apele cele mai adanci ale erotismului. Totusi, sentimentul de rusine, dar si de reprimare ale propriilor instincte este mult prea puternic pentru ca nevoile proprii sa se poata face cunoscute.

Din astfel de cauze consider ca apar tot felul de frustrari, ca din senin, care par sa nu isi gaseasca rezolvare. Din pacate, aceste manifestari afecteaza de cele mai multe ori relatia cu persoanele din jur si creeaza situatii de un absurd greu de imaginat.

Apreciez persoanele care isi cunosc nevoile si care sunt constiente ca odata la un interval prestabilit de timp, un masaj erotic Artemis poate sa le ofere momentele de placere atat de necesare. Oferindu-si un asemenea tip de rasfat ajung sa isi mentina o personalitate placuta, care sa nu izbucneasca deodata in nervi sau sa manifeste un comportament bizar.

In plus, un asemenea masaj imbunatateste considerabil si starea de sanatate. De cele mai multe ori sunt respectate intocmai principiile masajului clasic. Erotismul poate fi considerat drept bonus, sarea si piperul acestei experiente.

In plus, poate nu v-ati dat seama, dar de cele mai multe ori, o asemenea persoana, care a optat pentru beneficiile masajului erotic este mult mai relaxata, mai increzatoare in propria persoana si mult mai respectuoasa cu reprezentantele sexului feminin.

De ce sa fie vazut drept tabu masajul erotic, cand aduce atat de multe beneficii si chiar poate schimba oameni?