Locuri minunate de vacanta in Seychelles

Situat in mijlocul Oceanului Indian, la 400 km nord-vest de Madagascar si peste 1000 km de coasta Africii de Est, Seychelles este un arhipelag antic de 115 insule si reprezinta destinatia de vacanta ideala pentru foarte multe persoane din toate colturile lumii.

Se spune ca insulele poseda minuni naturale care au o valoare inestimabila, motiv pentru care Travel Matters le ofera oamenilor posibilitatea de a ajunge aici, asa ca in urmatoarele randuri ale acestui articol vom vedea despre ce este vorba.

Anse Intendance, Mahé

Una dintre cele mai frumoase plaje ale lui Mahé, aceasta creasta mica si retrasa de nisip de pe coasta de sud a insulei este un loc favorit de navigare, datorita umflaturilor sale frecvente si valurilor salbatice.

Lipsa unui recif de protectie face ca inotul sa devina putin dur cand loviturile de vant vor sufla din sud-est, dar inotatorii, surferii si fotografii se vor bucura de aceasta zona pitoreasca in tot timpul anului.

Anse Lazio, Praslin

Pe malul de nord al insulei Praslin, Anse Lazio (Golful Chevalier) este una dintre cele mai pitoresti plaje din insula. Trebuie sa urci pe un deal pentru a accesa plaja, dar merita efortul. Flancata de bolovani de granit rotunzi, aceasta lunga intindere de nisip blond moale se imbina cu apele cristaline in nuante de vis albastru.

Copacii Takamaka si palmele de nuca de cocos fragmenteaza plaja oferind niste pungi de umbrire pentru relaxare, iar inotatorii infometati se pot alimenta la restaurante de pe ambele capete ale plajei. Cel mai bun timp pentru a vizita este in dimineata devreme sau dupa-amiaza tarziu, cand majoritatea autobuzelor de turism au plecat.

Baie Lazare, Mahé

Satul destul de frumos al Baie Lazare pe Mahé a fost numit dupa exploratorul francez Lazare Picault din secolul al XVIII-lea, care a aterizat aici, cand guvernul francez ia trimis sa exploreze insulele.

Una dintre principalele atractii turistice ale zonei este biserica neo-gotica Baie Lazare, dedicata Sf. Francisc de Assisi, care ofera o vedere panoramica a zonei. Plajele uimitoare ale Anse Soleil si Petite Anse sunt scoase renumite pentru apa de azur izbitoare si nisipul alb orbitor.

Insula La Digue

A patra insula cea mai mare din arhipelagul La Digue este un refugiu pentru iubitorii de natura si cei care cauta o privire la viata traditionala a insulei; bicicletele si oxcarturile sunt moduri populare de transport.

Plajele de nisip alb-ascutite si granitele de stanca de la granita de la marginea coastei, si cunoscatorii de plaja vor gasi una dintre cele mai pitoresti zone de nisip si mare ale planetei, Anse Source D’Argent.

Trebuie sa platiti pentru a accesa plaja la L’Union Estate din apropiere , unde admiterea dvs. include un tur prin aceasta fabrica veche de copra si plantatie de vanilie. O alta atractie turistica este rezervatia naturala Veuve.

Sarbatorile si alpinismul sunt, de asemenea, lucruri populare de facut pe insula, iar excursionistii se vor bucura de La Pass la Grand Anse Trail, care traverseaza casele coloniale franceze prin paduri si zone de mlastina pana la plaja Grand Anse.