Inelul de logodna unic – ii spune ca dragostea ta este unica

“Ziua cea mare” este una dintre cele mai emotionante zile. Este intr-adevar o zi care schimba viata. Inelul de logodna reprezinta o parte foarte speciala a zilei de logodna si in momentul in care inelul este pus pe deget schimba cursul vietii si va duce impreuna cu barbatul / femeia pe care ati ales/o. Este simbolul unei relatii impartasite si aminteste de unitatea eterna. Piesa mica de bijuterie purtata pe deget reprezinta iubire, angajament, loialitate, promisiune si onoare vesnica.

Inelul de logodna reprezinta un acord oficial intre un barbat si o femeie de a trai impreuna. Un inel de logodna minunat arata cat de speciala este dragostea dintre voi.

Inelele de logodna sunt disponibile intr-o mare varietate de modele din diferite materiale cum ar fi aur, diamant, argint, aur alb sau platina. Sunt disponibile, de asemenea, inele de logodna concepute in mod traditional, care sunt admirate de secole si s-au dovedit appreciate si in timp.

Designurile inelelor  de logodna sunt disponibile in conformitate cu cerintele clientului oferind unicitatea in design si reflectand moda in schimbare. Preturile inelelor de logodna variaza totusi destul de semnificativ. Puteti obtine de la o serie de cateva sute de dolari pana la cateva milioane de dolari. Totul depinde de bugetul unei persoane.

Daca doriti sa creati un inel de logodna unic pentru logodnica dvs. in cadrul bugetului dvs., exista o optiune in care puteti crea inelul dupa propriile viziuni si un bijutier calificat va face asta pentru dvs. Puteti alege chiar si un bijutier pentru plasarea comenzii pentru inel, in cazul in care sunteti sigur de maiestria sa. Cu toate acestea, inainte de a plasa o comanda pentru inel, trebuie sa stiti daca prietenei dvs. ii place platina, aurul sau argintul. Inelele de logodna unice cuprind, de obicei, platina imbracata cu diamant /e,  deoarece sunt elegante.

Majoritatea inelelor de logodna constau intr-o bijuterie centrala, care de multe ori este un diamant. Inainte de a proiecta un inel de logodna trebuie sa alegetii tipul de bijuterie care ati dori sa fie in cetrul inelului de logodna.

De asemenea, puteti achizitiona diamante pierdute si alte pietre pretioase de la angrosisti ​​sau bijutieri care sunt specializati in realizarea inelelor personalizate.

Inelele de logodna cu diamante sunt de obicei fie din aur, fie din platina, asa cum se vede astazi. In timp ce cumparati un inel de logodna cu diamante, trebuie sa cautati cu siguranta cele patru puncte cardinale ale acestuia, inclusiv claritatea, culoarea, caratele si taierea.

Daca nu aveti timp sa cautati un inel de logodna in magazine, exista si un alt mod si anume mediul online. Pentru a cumpara un design unic, acordati timp tutoror modelelor inelelor de logodna disponibile pe site.

Leave a Reply