Hoteluri din care toamna te va fermeca

Deschis in 1902 in Muntii Albi, Omni Mount are cate ceva de oferit pentru toata lumea, cu cinci optiuni de luat masa, un centru spa, teren de tenis, golf, piscina si calarie.

Te poti delecta cu o priveliste pe care doar pasarile o pot avea, in timp ce te plimbi de-a lungul copacilor de la Bretton Woods intr-un turneu al canionului, in care mai mult de trei ore vei fi transferat intre noua linii de cablu si doua poduri suspendate situate deasupra podelei de padure.

Un conac de circa 1,775 de metri patrati sta in centrul unei ferme din Connecticut,  Winvian Farm. Cei 113 acri includ 18 vile de sine statatoare, o piscina de 40 de metri, restaurant la ferma cu masa traditionala si un centru spa demn de staruri.

Pentru o delectare completa cu un peisaj ca la carte, alege Treehouse Cottage, suspendat la 35 de metri deasupra padurii, inconjurat de frunze in schimbare si culori fermecatoare. Dormitorul de la primul etaj are un pat king size si un semineu de gaz, in timp ce cea de a doua camera de zi de la etaj are un bar complet si vedere superba asupra padurii.

Aruncat parca exact in mijlocul Parcului National Yosemite, hotelul a fost conceput pentru a evidentia mediul sau natural spectaculos. The Ahwahnee are ferestre din podea pana in tavan in toate spatiile publice ale hotelului. Alegeti una din camerele din loja principala sau o cabana de sine statatoare situata intre Dogwood si padurea de pini.

Luati la calcat frunzele de pe Yosemite Valley, care ofera plimbari de doua ore pe cai, iar pentru cei mai avansati o excursie de jumatate de zi la punctul Clark pentru vederea extraordinara in Vernal Falls.

Equinox Resort se simte un pic ca un mic oras in sine, cu cei 1.300 de acri si peste 15 cladiri diferite. Exista cinci restaurante, un club de golf si un spa de 13.000 de metri. Petrece o dimineata plimbandu-te prin Manchester Village, iar iubitorii de arte si meserii ar trebui sa planifice o excursie aici chiar intre 2 si 4 octombrie, atunci cand se desfasoara un festival de toamna de arte si meserii.

Creat in stilul unui conac englezesc, Blantyre ofera oportunitatea de a urmari cazand chiar primele frunze ale toamnei, datorita localizarii. Plimbati-va prin traseele din Blantyre sau planificati o scurta calatorie cu masina in octombrie la Mountain State Forest, unde hotelul pregateste un picnic traditional pentru masa de pranz, inconjurat de copaci.

Leave a Reply