Geanta potrivita

Cand alegem insa este bine sa ne fixam gusturile pe calea de mijloc. Adica sa ne orientam spre gentile de marime potrivita daca avem de gand sa o purtam zilnic. Deci nici prea mare, dar nici prea mica.

Util ar fi sa fie din piele sau dintr-un material mai rezistent pentru ca sa nu fim nevoite sa o schimbam dupa putin timp. Daca dispui de mai multi bani iti cumperi una din piele. Daca nu, alege una din piele artificiala mai rezistenta.

Nu va aruncati sa cumparati o geanta cu multe cusaturi si pliuri, acesta din urma strang praful si mizeria de pe strazi si necesita apoi sa o curatati destul de des. Incomod, se pare.

Renuntati apoi la cele cu multe fermoare si zorzoane metalice. Metalul se oxideaza destul de repede si apar pete pe el inestetice. In schimb, fermoarele se pot strica usor sau agata. Uitati-va apoi la cusaturi, sa fie facute cat de cat bine astfel ca sa nu va treziti ca cedeaza in unele locuri si se deschid gauri nedorite in geanta.

Foarte importante sunt cele care tin baierele de geanta care nu trebuie sa cedeze atunci cand puneti o greutate in ea. La sfarsit, hotarati-va pentru o culoare care sa nu se asorteze cu pantofii. Sa fie o culoare vesela ca sa va placa de fiecare data cand vreti sa iesiti din casa impreuna cu geanta preferata.

Leave a Reply