Despre MerchantWords si avantajele pe care le obtii cu ajutorul lui

Daca vrei un pachet complet de tool-uri SEO iti recomand premium SEO accounts. Acestea reprezinta cea mai buna solutie pentru ca o data ce ai cumparat acest pachet abonamentul nu se schimba si isi mentine pretul pe viata.

Trebuie totusi sa te grabesti pentru ca locurile se ocupa iar pretul de achizitie este in continua crestere. Eu l-am prins la un pret super avantajos.

Amazon s-a definit intotdeauna drept o piata foarte competitiva, iar acest lucru nu se va schimba prea curand. Pentru a avea un avantaj fata de ceilalti clienti, dar si pentru a realiza lansari de produse de succes, precum si campanii publicitare, exista MerchantWords, un instrument de cautare a cuvintelor-cheie care are un singur scop: acela de a ajuta utilizatorii sa inteleaga ce cauta cumparatorii pe Amazon.

Altfel spus, Merchantwords este un instrument de cautare Amazon care iti ofera estimari ale numarului de cautari pentru anumite cuvinte.

Desi este departe de a fi perfect, acesta iti poate oferi informatii importante despre ceea ce cauta cumparatorii pe Amazon la un pret redus semnificativ tinand cont si de discount-urile oferite pentru obtinerea licentei standard.

Acest instrument iti ofera acces imediat la o baza de date ce contine termeni cautati la nivel mondial de cumparatori din America de Nord, Europa, Asia si Australia. Algoritmul de cautare utilizeaza inteligenta artificiala penru a cauta in baza de date extinsa, pentru a calcula clasificarea fiecarui termen cautat si pentru a produce un volum al cautarilor estimat.

Sa intelegi ce cauta cumparatorii Amazon este foarte important pentru succesul afacerii tale. Unul dintre avantajele oferite de Merchantwords este acela ca iti ofera date referitoare la acest lucru, date de care poti profita pentru a sti ce produse sa promovezi sau ce alte modificari sa faci pentru a avea succes.

Cu Merchantwords este vorba mai mult de a intelege valoarea termenilor cautati decat de a vedea doar numarul total al cautarilor. Acesta iti va oferi volumul total al cautarilor, insa trebuie sa investighezi mai departe site-ul pentru a lua deciziile potrivite in ceea ce priveste cumpararea si promovarea.

Un alt avantaj al acestui instrument este acela ca se foloseste foarte usor; doar introduci termenul pe care doresti sa il cauti si vei primi numarul de rezultate similare cu acesta. De asemenea, iti arata si categoria din care face parte fiecare termen cautat. Astfel, acest instrument poate fi utilizat pentru crearea de liste pentru a sti ce produse poti promova.

Desi software-ul este destul de simplu, exista cateva aspecte pe care ar fi bine sa le verifici pentru a fi sigur ca datele obtinute iti vor fi de ajutor. Dezavantajul principal este ca datele obtinute cu ajutorul Merchantword nu sunt perfecte.

Informatia pe care o vei primi este intr-adevar extrem de valoroasa, dar din cauza unui numar de factori, rezultatele pot fi neconcludente din cand in cand. De asemenea, un alt dezavantaj considerabil este acela ca nu iti vor aparea rezultate daca introduci un termen specific; este nevoie de introducerea unui termen general pentru a obtine rezultate satisfacatoare.

Leave a Reply