Ce trebuie sa urmaresti la o husa de telefon

Atunci cand alegem o husa 360 iphone 8 pentru telefonul nostru, de multe ori de lasam orbiti de pretul scazut sau de culoarea acesteia, uitand ca mai sunt si alte lucruri de luat in calcul.

Astfel, nu trebuie pierdut din vedere ca primul rol pe care ar trebui sa il aiba o husa de telefon este acela de a proteja dispozitivul nostru, atat impotriva socurilor si altor defectiuni de ordin mecanic, dar si impotriva impuritatilor.

Nu in ultimul rand, trebuie sa ne asiguram ca telefonul nostru va functiona asa cum trebuie, iar accesul nostru la principalele functii ale acestuia nu va fi ingradit.

Caci, daca cel mai sigur pentru telefonul nostru este sa il tinem inchis ermetic intr-o carcasa, trebuie sa ne gandim ca acest gadget este unul dintre cele mai folosite obiecte personale din ziua de astazi. Prin urmare, trebuie sa ne gandim cum sa il protejam, dar in acelasi timp sa il putem si folosi in cele mai bune conditii.

Design

Desigur, unul dintre primele lucruri care ne atrag la o husa de pe siteuri ca darky.ro este designul acesteia. Incepand de la designul simplu, prin care husa este conceputa pe sistemul clasic, de tip plic sau agenda, pana la cele mai futuriste modele, husele de telefoane surprind astazi prin varietatea larga de culori si modele.

Nu mai punem la socoteala ca fiecare client are astazi posibilitatea de a-si personaliza husa si telefonul dupa cum doreste de cuviinta. Este de ajuns sa intri pe site-urile de specialitate si sa iti comanzi huse iphone 8 personalizate cu numele tau, cu fotografiata ori cu citate sau simboluri preferate.

Functionalitate

Nu in ultimul rand, o husa pentru telefon trebuie sa ii asigure acestuia o buna fnctionalitate. Caci, degeaba avem o husa cool, in culori stridente, daca pana scoatem telefonul din ea apelul nostru este pierdut sau notificarile noastre dispar de pe ecran.

Din acest punct de vedere, avem astazi o varietate larga de huse cu partea frontala transparenta total sau partial, prin intermediul careia putem vedea apelurile sau notificarile de pe ecran.

Totodata, prin deculajele special create, putem avea acces la principalele date afisate pe touchscreen, precum ora, data sau starea vremii. Alte huse merg si mai departe, permitand chiar raspunderea la mesaje ori apeluri fara sa mai deschidem husa, ci direct prin invelisul acesteia. Sunt asa-numitele huse active, care preiau o parte din functiile telefonului, venind in intampinarea noastra.

Nu trebuie omis nici faptul ca o astfel de husa de pe trebuie sa ne confere siguranta in manevrare, astfel incat sa nu fie greu sa tinem telefonul in mana ori sa exista risc de alunecare in momentul accesarii datelor.