Ce tratamente pentru par recomanda expertii de la Gerocossen

Căderea firelor de păr este un proces firesc, fapt pe care îl arată și statisticile efectuate. În medie, un om pierde până la 100 de fire de păr pe zi. Cum podoaba capilară a unei femei este unul dintre cele mai importante aspecte, pierderea firelor de păr în exces constituie o problemă cu care se confruntă multe dintre femei.

Căderea părului – cauze și tratamente

Căderea părului în exces poate ascunde o serie de afecțiuni grave – de pildă, deficitul de vitamine și de minerale din organism, stresul emoțional, dezechilibrele hormonale, afecțiuni ale tiroidei sau anumiți factori genetici.

Dacă te confrunți cu problema căderii părului în exces, va trebui să îți completezi kitul de îngrijire cu produse destinate soluționării acestor probleme. De exemplu, pe site-ul companiei Gerocossen, poți găsi tratamente eficiente care să te ajute să îți îngrijești părul corespunzător.

Experții de la Gerocossen îți propun următoarele soluții de regenerare a părului:

  • Șampon contra căderii părului Activa Plant

Grație conținutului bogat de ginseng, nuc și provitamina B5, șamponul Activa Plant poate constitui un tratament eficient pentru căderea părului. În felul acesta, firele de păr devin mai rezistente, au rădăcina fortificată și dobândesc strălucire în timp.

Complexul de vitamine – B1, B2, B5, B12, C, K – are un rol stimulator al microcirculației la nivelul pielii capului.

  • Balsam tratament cu ginseng, procapil și chinină

Fiind compatibil cu toate tipurile de păr, un astfel de balsam constituie un tratament eficient de îndesire a părului. Formula sa specială, bazată pe un complex de ingrediente active (extract din scoarța arborelui de chinină, ginseng) are o acțiune eficiente asupra părului predispus la cădere.

În felul acesta, rădăcina părului este fortificată, circulația sanguină la nivelul scalpului este îmbunătățită, iar procesul de creștere este favorizat. Firul de păr devine astfel mai neted și mai ușor de pieptănat, iar despicarea vârfurilor este prevenită. Pentru rezultate eficiente, se recomandă folosirea șamponului din aceeași gamă.

  • Masca de păr pentru îndesirea părului cu ginseng, nuc și provitamina B5

Firul de păr fragil și predispus la cădere are nevoie de tratamente care să stopeze căderea părului, iar un astfel de exemplu îl constituie masca de păr cu ginseng, nuc și provitamina B5.

Formula sa specială contribuie la fortificarea fibrelor capilare și ajută la regenerarea părului. Utilizarea șamponului din aceeași gamă, va aduce rezultate mult mai eficiente.

  • Loțiune tratament pentru creșterea părului Capilar cu ginseng, nuc, urzică și chinină

Grație complexului fitoterapeutic natural, bazat pe o formulă specială cu ingrediente active, obținute din scoarța arborelui de chinină, ginseng, urzică și nuc, acest tratament de îndesire a părului își dovedește eficiența în timp, stimulând creșterea și regenerare fibrelor capilare.

Specialiștii recomandă utilizarea acestei loțiuni împreună cu șamponul și balsam din aceeași gamă pentru a obține cele mai bune rezultate.

Pe site-ul gerocossen.ro se găsesc și oferte extrem de avantajoase, cum este, de pildă, Pachetul Tratament împotriva căderii părului Capilar+ care conține:

  • Șampon-tratament împotriva căderii părului Capilar +
  • Loțiune împotriva căderii părului Capilar+
  • Ser tratament împotriva căderii părului Capilar+
  • Balsam împotriva căderii părului Capilar +.

Leave a Reply