Ce motosape ieftine se gasesc la Vexio?

In momentul in care locuiesti in mediul rural, cu siguranta este necesar sa ai pe langa casa un motocultor sau o motosapa. In cazul in care nu detii inca nici o motosapa si nici un motocultor, cu siguranta trebuie sa vezi preturi la motosape si motocultoare ieftine pe Vexio cat mai repede.

Motosapa este unealta de care poti sa ai nevoie in gradina atunc icand iti doresti sa maruntesti pamantul pentru a-l pregati pentru lucrarile agricole pe care urmeaza sa le desfasori. Cu siguranta atunci cand doresti sa cultivi cateva straturi de ceapa sau de usturoi in gradina casei, sau cand vrei sa cultivi alte legume acasa, o motosapa iti poate fi utila.

Pentru o curte de cel mult 1500 de metri patrati, o motosapa este mai mult decat perfecta, iar aceasta iti va pregati terenul ca la carte. Plus de asta, o motosapa pe benzina nu are un consum mare deloc.

Motosapa DAC 7000K de la Ruris, care are o putere de 7 CP si 560-830 mm, roti cauciuc 400:8, rarita, poate reprezenta solutia ideala pentru gradina ta. O asemenea motosapa dispune de un motor in 4 timpi, vine cu sistemul de aprindere electronica, are un rezervor de benzina cu capacitatea de doar 3l, in timp ce capacitatea rezervocului de ulei este de doar 600 ml.

Motosapa electrica Hecht745, 1500W, 40 cm, este un utilaj care se foloseste pentru pregatirea solului in vederea plantarii culturilor si pentru plivit, si poate sa repreznte deasemena solutia ideala pentru tine. Poti folosi aceasta mososapa pentru zdrobirea bulgarilor de pamant.

Aceasta motosapa vine echipata cu 6 cutite de calitate superioara si care sunt montate pe un ax rotativ, avand ca latime de lucru 40 cm. Vei putea utiliza utilajul pentru introducerea de ingrasaminte in sol, deasemenea. O asemenea motocoasa are motorul de 1500 W si turatia de 200 rpm.

Motosapa Ikramogatec FEM 1500 iti poate fi deasemenea de mare ajutor in activitatile din gradina atunci cand vrei sa te ocupi de pregatirea terenului de exemplu. Aceasta motosapa are puterea de 1500 W si permite o adancime de lucru de maxim 230 mm. Utilajul dispune de un motor electric si pornire la priza, si are o latime de lucru cuprinsa intre 17 si 45 cm.

Asadar, acestea sunt doar cateva exemple de motosape ieftine spre care vei putea sa iti indrepti atentia atunci cand vei vizita magazinul online Vexio. De precizat este faptul ca o asemenea motosapa ti se potriveste doar daca ai o gradina de mici dimensiuni.

Pentru un teren agricol de dimensiuni mai mari de 1500 de metri patrati, este necesar motocultorul, care poate fi utilizat in diferite scopuri. Acest lucru nu inseamna insa ca un motocultor nu poate fi utilizat chiar si in gradina.

Atunci cand iti vei indrepta atentia spre Vexio pentru a-ti alege motosapa, vei putea de exemplu sa te orientezi si spre un motocultor. Acesta este mai scump insa decat motosapa, asa ca in functie de dimensiunile terenului pe care il vei lucra, dar si in functie de buget, iti vei putea alege utilajul perfect.

Leave a Reply