Cateva sfaturi in alegerea unui huse de telefon

Posesorii de smartphone-uri care au trecut prin experiente negative in care telefonul lor a avut de suferit inteleg cat de important este sa ai o sursa de protectie suplimentara, sursa care poate fi foarte bine reprezentata de catre o husa de telefon.

O data cu aparitia a unor telefoane din ce in ce mai subtiri, si cu ecrane din ce in ce mai generoase creste si riscul de accidente, ceea ce ne obliga sa cautam alte moduri in care sa ne protejam investitia, deoarece cui ii convine ca dupa ce isi achizitioneaza un telefon de 1500-2000 de lei sa i se strice ecranul pentru ca nu si l-a protejat cum trebuie.

Cred ca incepeti sa intelegeti importanta unei mici achizitii pentru o husa de telefon, achizitie de cativa zeci de lei care poate sa iti protejeze si sa extinda durata de viata a une investitii de cateva mii de lei. Insa alegerea unei astfel de huse de telefon se dovedeste a fi mai dificila intrucat numarul alternativelor este foarte mare iar fara o anumita baza de cunostinte putem sa ne cumparam un produs care sa nu ne ajute cu nimic, atat pe noi, cat si pe telefon.

De aceea recomandam sa cautati husele de telefoane dupa anumite criterii care ar fi materialul de constructie, anume sa nu fie plastic intrucat plasticul nu ofera niciun fel de rezistenta, PVC-ul, siliconul sau aluminiul ar fi o alegere mult mai potrivita.

Alt criteriu valid poate fi utilitatea, mai specific ce anume vrem de la o husa de telefon? Sa ofere destula protectie intrucat telefonul sa reziste si la socuri, lovituri sau accidente, sau poate sa ne permita sa folosim ecranul telefonului fara a indeparta husa, sau poate sa arate atat de bine incat lumea sa fie invidioasa pe tine?

Indiferent de raspuns este esential sa stii ce iti doresti inainte sa treci la actiune, iar de aceea va oferim un rezumat despre diversele tipuri de huse de telefoane pe care le-ati putea lua in considerare. Primul tip de huse de telefoane este cel carcasa, care protejeaza si asigura telefonul cel mai eficient impotriva oricarui accident, atat ecranul cat si spatele sau fiind intotdeauna protejate.

Partea dezavantajoasa a unei huse de tip carcasa este ca adauga cativa milimetri in cazul fericit sau chiar un centimetru intreg in cazul nefericit la grosimea telefonului ceea ce are un efect asupra aspectului cat si asupra altor aspecte mai practice cum ar fi cel de a tine telefonul in buzunar si asa mai departe.

In concluzie husa de telefon este un accesoriu mic si neimportant pentru unii, insa esential pentru altii intrucat extind semnificativ de mult durata de viata a oricarui telefon, alegerea unei anumite huse de telefon fiind la dispozitia dumneavoastra.

Leave a Reply