Cadouri de Craciun ce aduc zambetul pe buze

Anul acesta va aparea o schimbare in modul in care oamenii cumpara cadouri de Craciun, cu un interes mai mare pentru cadourile inaltatoare si pozitive, ca antidot impotriva tuturor evenimentelor mai putin placute, petrecute in ultimul an.

Din fericire, cele mai multe magazine online includ diferite variante pentru a oferi cadouri de Craciun barbati si femei, vesele si care vor aduce un zambet sau un hohot de ras pe fata persoanei care va primi cadoul tau.

Craciunul ar trebui sa fie distractiv si festiv, asa ca de ce sa nu oferi prietenilor si familiei tale cadoul amuzant anul acesta?

Iata cateva cadouri de Craciun inspiratoare si inaltatoare garantate pentru a le aduce zambetul pe buze

Fericirea trece prin stomac

Cele mai populare cadouri de Craciun care aduc zambetul pe buze sunt cele din domeniul culinar, din gama de accesorii ce se pot utiliza in bucataria fiecaruia sau la organizarea unui gratar cu prietenii care tin la glume. Iti oferim drept exemplu:

  • o ghilotina de carnati sau salam cu care se poate taia cu o miscare simpla inainte si inapoi, executandu-se taieturi rapide si precise de carnati sau salam;
  • un gratar portabil in forma de servieta barbeque, poate sa fie depozitat perfect in portbagaj, te scapa de  procesul de instalare plictisitor si ofera o supriza placuta celui care se va bucura de acest cadou de Craciun;
  • o stampila de carne de gratar permite personalizarea marcii pe carne, fripturi sau burgeri pentru a exprima cuvintele, facand petrecerea la gratar mai amuzanta, un astfel de instrument pentru gratar va fi un cadou de Craciun grozav pentru pasionatii de aceasta ramura a bucatariei, in special pentru barbatii casei.

Somnul contribuie la fericire

Pernele amuzante, avand diferite forme, unele si cu tenta sexuala, devin un cadou amuzant, permis a fi oferit persoanele apropiate,care au umorul bine dezvoltat. O varianta de perna care aduce zambetul pe buze este cea care reproduce un prieten masculin ultra-moale si pufos din bumbac pur, care chiar vine complet cu un bratintins ca un barbat real.

Faci haz de necaz cu cele mai amuzante cadouri pentru barbati de Craciun

O  centura de bere sau o borseta cu burta de bere au clar un efect de a bine dispune barbatul care le va primi, fiind un cadou de Craciun excelent pentru iubitorii de drumetii, gratar, camping, pescuit sau zile lungi de leneveala.

Pentru prietenii mai inclinati spre zona de sinistru, poti alege drept cadou de Craciun, un decantor, un pahar pentru shot-uri sau o carafa in forma unica  de craniu.

Combate stresul cu un cadou de Craciun

Exista si cadouri de Craciun antistres: cub  sau minge antistres (care sunt perfecte pentru ameliorarea stresului si anxietatii), mini sac de box  gonflabil antistres (care se poate atasa pe orice suprafata pentru a oferi o ameliorare instantanee a stresului chiar la indemana) sau chiar o tasta Enter Antistres (care nu este doar o perna ci se poate conecta la computer, caz in care poate fi folosit ca tasta Enter).

Aceste cadouri de Craciun funny o sa fie pe placul celor mai haiosi prieteni, fiind o selectie de produse nostime, potrivite pentru destinatarii care tin la gluma.