Alege tabla fălțuită. Cea mai avantajoasă soluție pentru acoperișul casei tale

Indiferent că vine vorba despre renovarea locuinței sau despre construirea unei case noi, alegerea materialelor de cea mai bună calitate este foarte importantă – mai ales că este vorba despre siguranța căminului tău.

Așadar, acoperișul este una dintre cele mai importante piese care desăvârșește, fără îndoială, creația unui arhitect. Calitatea lucrării depinde în primul rând, de alegerea materialelor și apoi de modul în care este executată.

Specialiștii recomandă alegerea tablei fălțuite întrucât este un material care poate îndeplini cu succes toate condițiile necesare, atât din punct de vedere al funcționalității, cât și din punctul de vedere al atributelor estetice.

Ce beneficii aduce tabla fălțuita

Fără îndoială că tabla fălțuită aduce o mulțime de beneficii și tocmai de aceea este un material foarte apreciat în rândul proprietarilor. Unul dintre materialele de calitate existente este, fără îndoială GreenCoat PLX Pro BT a producătorului scandinav SSAB.

Iată care sunt principalele beneficii ale acestui tip de material:

  • Versatilitatea

Poate fi utilizat cu succes atât în cazul mediilor tradiționale cât și în cazul celor moderne. În acest mod, arhitecții își pot pune în valoare aptitudinile profesionale. În plus, poate reabilita cu succes anumite clădiri vechi și poate fi utilizat și pentru a desăvârși noi construcții

  • Design unic

Un alt avantaj pe care îl conferă acest tip de material este designul unic care pune în evidență celelalte particularități ale clădirii. Punându-și în valoare imaginația, creativitatea și aptitudinile, arhitectul poate realiza un acoperiș durabil cu un design unic care să se potrivească perfect cu celelalte detalii decorative.

  • Garanția extinsă

Unul dintre cei mai importanți factori – garanția – este de asemenea, un factor decisiv în ceea ce privește decizia de cumpărare. Astfel, tabla fălțuită are garanție anti-coroziune de 30 de ani, garanție pentru menținerea culorii de 15 ani. În plus, durata de exploatare este de 50 de ani.

  • Rezistența

Durabilitatea se înscrie pe lista celor mai importante atribute calitative ale unui acoperiș.  Astfel, comparativ cu alte tipuri de materie primă, utilizarea tablei fălțuite în cazul montajului poate fi extrem de utilă.

  • Gamă variată

Disponibilă într-o gamă variată de culori și dimensiuni potrivite pentru mai multe acoperișuri. De altfel, țigla fălțuită GreenCoat PLX Pro BT este un produs destinat acoperișurilor cu pante lungi care face parte din clasa premium. De asemenea, paleta de culori (nuanțe mate sau lucioase, culori vii etc) este destul de variată, astfel că beneficiarul poate alege în funcție de preferințe, de design dar și de arhitectura construcției.

  • Componența bio

Produsele din gama GreenCoat sunt recunoscute pentru faptul că au în structura sa un component bio care servește drept substitut pentru materialele tradiționale.

Montajul din tablă fălțuită poate fi ideal pentru casa ta

Comparativ cu alte tipuri de table pentru acoperiș, montajul din tablă fălțuită poate fi realizat cu ușurință într-un mod rapid fără a fi nevoie de o echipă întreagă de specialiști. Altfel spus, este suficientă munca și priceperea a doi meseriași pentru a realiza un montaj ca la carte.

Respectând toate condițiile necesare pentru a instala tabla de acoperiș cum ar fi temperatura minimă de montare a acoperișului (15°C ), vei beneficia de toate avantajele acestui tip de montaj.

Leave a Reply