Accesoriile fundamentale pentru un telefon

Telefoanele din ziua de azi sunt din ce in ce mai scumpe si din ce in ce mai fragile si sensibile. Cand te decizi sa iti cumperi un telefon sunt cateva accesorii care vin la pachet cu telefonul, dar sunt cateva pe care va trebui sa ti le cumperi pentru a avea telefonul protejat. Unele accesorii necesare tin de protectia telefonului tau, dar altele tin de procesul de incarcare. In randurile de mai jos voi prezenta care sunt cele mai importante accesorii ale oricarui model de telefon. 

In primul rand, orice telefon are nevoie de a fi incarcat, iar incarcatorul vine in cutie cu telefonul. Daca ai un telefon care are incarcare wireless s-ar putea ca incarcatorul sa nu se afle in cutie si va trebui sa ti-l cumperi tu. In cazul in care incarcatorul tau ti se deterioreaza ar trebui sa mergi cat mai urgent la un magazin de accesorii de telefon pentru a-ti cumpara altul. 

Tot de incarcare tine si bateria externa care pentru persoanele care au un telefon care nu are o baterie atat de buna, este un accesoriu pe care il port zi de zi cu ei. Este foarte utila atunci cand bateria ta se descarca si te afli intr-un loc unde sa ai o priza, iar pana cand vei ajunge acasa va mai dura mult timp.

In cazul in care ai o masina, ar fi indicat sa ai si un incarcator de masina la indemana, pentru ca te va salva in cazul in care bateria se descarca si mai ales daca mergi in calatorii mai lungi si ai nevoie de GPS. 

ACestea sunt accesoriile ce tin de incarcare, dar la fel de importante sunt si accesoriile care tin de protectia telefonului tau, cum ar fi husa si folia.Folia de protectie este foarte importanta pentru ca in cazul unei cazaturi, ecranul telefonului tau nu va pati nimic, dar daca nu ai folie si ai de exemplu, un Iphone 6S Plus si l-ai scapat, cel mai probabil va trebui sa mergi la un service pentru a-i schimba geamul la Iphone 6S Plus, care te va costa o suma semnificativa de bani. Husa este cel de-al doilea accesoriu de protectie care se gasesc intr-o gama larga de modele si culori. Poti sa iti cumperi o husa de spate din silicon, poti sa iti cumperi o husa de tip carte care iti proteja tot telefonul si de orice culoare doresti. Husa poate fi perceputa si ca un accesoriu de infrumusetare a telefonului tau. 

Acestea fiind spuse, imediat dupa ce ti-ai cumparat telefonul trebuie sa te asiguri ca iti vei cumpara si restul de accesorii necesare atat pentru protectia telefonului, cat si pentru incarcarea acestuia, pentru a preveni eventualele defectiuni.